Ramazan Türkoğlu, Seydişehir için aday adaylığını sundu

AK Parti'nin Seydişehir İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuruları devam ediyor

Ramazan Türkoğlu, Seydişehir için aday adaylığını sundu

Yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde, Seydişehir'in yerel yönetiminde söz sahibi olmak isteyen Ramazan Türkoğlu, AK Parti Seydişehir İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay tarafından kabul edilen Türkoğlu, bu adımın Seydişehir için yeni bir başlangıç anlamına geldiğini ifade etti.

Türkoğlu, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kendileri için bir ev gibi olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde siyasete atıldıkları Seydişehir'de, partilerinin bayrağını en iyi şekilde taşımak için çalışacaklarını vurguladı. Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı ve Seydişehir Belediye Meclis Üyeliği gibi görevlerde bulunduğunu söyleyen Türkoğlu, Seydişehir'i daha iyi bir noktaya taşıma amacıyla enerjilerini ve tecrübelerini kullanacaklarını ifade etti.

"Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için" vurgusuyla konuşan Türkoğlu, Seydişehir'deki kırgınlıkları sona erdirmeyi hedeflediklerini belirtti. Seydişehir için AK Parti'nin rekor bir oy alacağını öngören Türkoğlu, mevcut belediye başkanına teşekkür ederek, partisinin bir bayrak yarışı olduğunu ve adaylığın yetkili organların kararına bağlı olduğunu dile getirdi.

Adaylık sürecinde Seydişehir için en doğru ismin seçileceğine inandığını ifade eden Türkoğlu, "Ben değil, Seydişehir için biz olacağız" diyerek hemşehrileriyle birlikte ilçeyi daha güzel yarınlara taşıma sözü verdi. Ayrıca, teşkilatları ve milletvekilleriyle sürekli iletişim halinde olacaklarını belirterek, kararları milletle birlikte alacaklarını sözlerine ekledi.