Konya Akören'de trafik kazası: 4 kişi öldü, 1 ağır yaralı

Konya geçen günlerde 7 kişinin öldüğü kazanın şokunu atlatamadan şimdide 4 kişinin öldüğü kazayla sarsıldı

Konya Akören'de trafik kazası: 4 kişi öldü, 1 ağır yaralı

Konya'nın Akören ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Emre Çakar'ın yönetimindeki otomobil ile Mehmet Emin A.'nın kullandığı kamyona çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Hasan Işıkgün, eşi Nur Işıkgün, Gülbahar Işıkgün ve 9 aylık Fatma Işıkgün hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Emre Ç. ağır yaralandı.

Olay, Akören ile Yalıhüyük ilçeleri arasındaki kara yolunda saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Emre Çakar'ın kullandığı 42 AY 176 plakalı otomobil, Mehmet Emin A.'nın yönetimindeki 42 ANR 559 plakalı pancar yüklü kamyonla çarpıştı. Kazanın ardından bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Konya Akören'de trafik kazası: 4 kişi öldü, 1 ağır yaralı

Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede otomobilde bulunan Hasan Işıkgün, eşi Nur Işıkgün, Gülbahar Işıkgün ve 9 aylık Fatma Işıkgün'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Çakar ise Akören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kamyon sürücüsü Mehmet Emin A. gözaltına alındı. Cenazeler ise Konya Şehir Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.