Karayollarında son durum - 27 Kasım yol durumu - Konya'da kapalı yollar

Türkiye genelinde karayolu ağında sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde trafik düzenlemeleri yapılıyor.

Karayollarında son durum - 27 Kasım yol durumu - Konya'da kapalı yollar

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, mevcut duruma ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  1. TEM Otoyolu (Kandıra-Doğu İzmit Kavşakları) - Alikahya Mevki: Alt geçit çalışmaları sebebiyle güney taşıma yolundaki (İstanbul-Ankara istikameti) trafik akışı, servis yoluna yönlendirilecek. Sürücülerden, belirlenen işaret ve işaretçilere uyarak yavaş seyretmeleri isteniyor.

  2. Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu (48-52. Kilometreler): Üstyapı yenileme ve yapım çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

  3. Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu (51-54. Kilometreler): Asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Bozüyük-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

  4. TAG Otoyolu (Toprakkale-Osmaniye Kavşakları 1-4. Kilometreler): Üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılıyor. Sürücülerden dikkatli olmaları ve işaretlere uyarak seyretmeleri isteniyor.

  5. Trabzon-Gümüşhane Yolu (43. Kilometre): Sanat yapısı çalışmaları nedeniyle ulaşım, 43. kilometredeki kesimde iki şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

  6. Muğla-Denizli Yolu (2-4. Kilometreler): Taş duvar yapımı nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatıldı. Sürücülerin, bu kesimde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

  7. Konya-Afyonkarahisar Yolu (17-18. Kilometreler - Ilgın Şehir Geçişi): Üst geçit genleşme derzi onarım işi sebebiyle Konya-Afyonkarahisar istikameti ulaşıma kapatıldı. Sürücüler, yönlendirmeleri takip ederek yan yola yönlendiriliyor.

  8. Elazığ-Malatya Yolu (26-27. Kilometreler): Üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde izin veriliyor.

  9. Kastamonu-Tosya Yolu (27-29. Kilometreler): Keçidere Köprüsü ve çevresindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

  10. Niğde-Pozantı Otoyolu (13-18. Kilometreler - Kırkgeçit-2 Viyadüğü): Onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Adana istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Sürücüler, güzergahlarında bu kesimlere denk gelmeleri durumunda dikkatli olmalı ve trafik düzenlemelerine uymalıdır.