Ereğli’de koca dehşeti - Karısını piknik tüpüyle öldürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde 3 çocuk annesi kadın, kocası tarafından vahşice katledildi

Ereğli’de koca dehşeti - Karısını piknik tüpüyle öldürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşanan trajik olayda, 3 çocuk annesi Ayşe Öner, kocası M.Ö. tarafından piknik tüpüyle vurularak hayatını kaybetti.

Olay, 2 gün önce saat 21.30 sıralarında Ereğli ilçesi Acıkuyu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayşe Öner, henüz bilinmeyen bir nedenle kocası M.Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine M.Ö., soğukkanlılıkla piknik tüpünü kullanarak eşini vurdu.

Cinayetin ardından M.Ö., suçunu itiraf ederek jandarmayı arayarak eşini öldürdüğünü bildirdi. Olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, M.Ö.'yü gözaltına aldı. Ayşe Öner'in cenazesi, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından cinayet zanlısı M.Ö., mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan M.Ö., Ereğli Cezaevine gönderildi.

Bu korkunç olay, ilçede derin bir üzüntü yaratırken, Ayşe Öner'in yakınları ve çocukları acı haberi alarak büyük bir şok yaşadı. Cinayetin ardındaki neden ise henüz açıklanmadı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.