Akşehir polisi çileden çıktı! Serhoş müşteki soluğu nezarette aldı

Konya'nın Akşehir ilçesinde, çocuğunun bir otelde olduğunu belirterek polise şikayette bulunan N.B. isimli şahıs, olayın gelişimi sonucu gözaltına alındı ve tutuklandı.

Akşehir polisi çileden çıktı! Serhoş müşteki soluğu nezarette aldı

Polis merkezine müracaat eden N.B., çocuğunun bulunduğu otelde yardım talebinde bulundu. Ancak olay, polis ekiplerinin otele giderek müdahale etmesiyle farklı bir boyut kazandı. N.B., otel görevlilerine zorluk çıkararak taşkınlık yapınca polisle arasında gerilim başladı.

Polis ekiplerine direnen ve saldıran N.B., zor kullanılarak etkisiz hale getirildi. Otelde bulunan çocuğu da emniyet güçleri tarafından alındı. Ancak olay burada da sona ermedi. N.B., Akşehir Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Ancak hastanede de taşkınlıklarına devam edip görevlilere saldırınca gözaltına alındı.

Yapılan sağlık kontrolünde N.B.'nin 188 promil alkollü olduğu belirlendi. Şahıs hakkında görevli memura mukavemet ve görev yaptırmamak için direnme suçlarından işlem yapıldı. N.B., Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen N.B., mahkeme tarafından tutuklanarak Akşehir Cezaevi'ne gönderildi.

Olay, sarhoş müştekinin polisle girdiği gerilimli anları akıllara getirdi. Akşehir polisi, şahsın sergilediği mukavemet sonrasında affetmeyerek adli sürecin başlamasına karar verdi. Tutuklanan N.B., mahkeme kararıyla cezaevine gönderildi.